Palvelumme

Internet-sovellukset

Suunnittelemme ja valmistamme Internetissä toimivat sovellukset, jotka voivat koostua erilaisista tietokannoista ja rajapinnoista. Tyypillisiä sovelluksia ovat tilausjärjestelmät, erilaiset ajanvaraus- ja paikkatietojärjestelmät sekä yritysten sisäiseen käyttöön tarkoitetut tietokantasovellukset.

Kotisivut

Valmistamme kotisivut pienistä sivuista suuriin kokonaisuuksiin, joissa voi olla tuotekuvastoja ja muuta dynaamista sisältöä. Kotisivujen valmistus hinnoitellaan projektin laajuuden ja työmäärän mukaan.

Webhotelli- ja palvelinpalvelut sekä verkkotunnukset

Webhotellipalvelumme tarjoaa luotettavan sijoituspaikan kotisivuillenne sekä turvalliset sähköpostiosoitteet tehokkaalla roskapostin suodatuksella. Sähköpostipalveluun liitettävällä työryhmäpalvelulla yrityksen työntekijät voivat jakaa keskenään sähköpostikansioita, kalentereita sekä muita resursseja, ja kaikki tiedot ovat saatavilla eri päätelaitteilla.

Hoidamme myös verkkotunnusten rekisteröinnit, siirrot ja ylläpidot.

Tarjontamme sisältää kaiken kattavat ja erittäin tietoturvalliset palvelin- ja pilvipalvelut omasta palvelinsalistamme nopeiden valokuituyhteyksien päästä.  Toimitamme palvelut avaimet käteen -periaatteella.

Tietoverkkojen suunnittelu

Teemme tietoverkkojen suunnittelu-, asennus- ja -konsultointitöitä sekä myymme tarkkaan valikoituja, laadukkaita tietoverkkolaitteita ja -ratkaisuja.

Kameravalvontajärjestelmät

Kauttamme saa myös luotettavat kameravalvontalaitteet ja -ohjelmistot sekä niiden konfigurointipalvelut.

Cashido -otsonaattoreiden maahantuonti ja myynti

Cashido -otsonaattori on testatusti turvallinen ja tehokas laite, jonka tuottama otsonoitu vesi tuhoaa pieneliöt lähes välittömästi. Otsonoitua vettä voi käyttää sisällä ja ulkona, kodeissa, julkisissa tiloissa, toimistoissa, ravintoloissa ja baareissa, tatuointi- ja lävistysliikkeissä, sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa estämään infektioiden leviämistä sekä jättämään käsittelyn jälkeen raikkaan ja hyväntuoksuisen ympäristön.

Maahantuomme ja myymme Cashido -otsonaattoreita.

www.cashido.fi

Kokoustilojen vuokraaminen

Vuokraamme kokoustiloja Riihimäen keskustassa.  Lue lisää